YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

İlan

İYS ve/ veya YDS-İngilizce Özel Ders Veriyorum

İYS ve/ veya YDS-İngilizce Özel Ders Veriyorum
To report this post you need to login first.

Hazırlık veya diğer sınıftakiler için İYS ve/ veya YDS-İngilizce özel ders veriyorum. İYS’ den 99 aldım ve 2019/09 tarihindeki YDS-İngilizce sınavından 86.25 aldım. Ders ücreti saatlik sabit 20 tl’ dir ve özel veya grup dersi fiyatları aynıdır. Her iki kurs için de konum ve zaman olarak sizin boş zamanlarına ve konum isteğinize uygun bir program oluşturuyoruz.
Genel olarak ders planı aşağıdaki şekildedir:

-İYS dersi olarak ilk olarak sizin seviyenizi tespit ediyorum. Eksiklikleriniz üzerinden İYS’ nin 4 kısmına ayrılan ve tamamen sınav odaklı bir program oluşturuyorum. Bu program üzerinden İYS puanınızı artırmaya yönelik ve
fazla detaylarla sizi yormadan derse başlıyoruz. Ayrıca önemli sınav stratejilerini paylaşıyorum. Ders sürecinde örnek İYS’ ler üzerinden bolca pratik yapıyoruz.
Yapılan her sınavın ardından hatalarınızı analiz ediyorum ve planı buna göre değiştiriyorum. Ders materyalleri tarafımdan sağlanmaktadır.

-YDS dersi olarak sizin genel seviyenizi tespit ediyorum ve ayrı bir sınavla kelime bilginizi ölçüyorum. Tamamen sınava odaklı ve fazla ayrıntıdan kaçınarak sınavı kısımlara ayırıyoruz ve eksiklikleriniz üzerinden size özel bir program düzenliyorum. Hatalarınızı belirli bir periyotta yapılan örnek sınavlarla devamlı takip ediyorum ve gerektiği durumlarda programı değiştiriyorum. Netlerinizi belirli bir hızda artırmaya çalışıyorum. Ders materyalleri tarafımdan sağlanmaktadır.

Soru sormak isterseniz veya başvurmak isterseniz 0541 596 19 96 numaralı telefondan WhatsApp üzerinden veya arayarak iletişime geçiniz.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

1 Yorum

  1. Merhaba yazmayı unuttuğum bazı detaylar:
    – Her kursiyer için dersin tanıtımı ve seviye belirlenmesi için 30 dk ücretsiz görüşme planlıyorum.
    – Ocak iys sınavı için başvurmayı düşünen varsa zamanın yeterli olduğunun altını çizerim.
    – Sonradan verdiğim bir karar ile 3 kişilik ve üstü gruplarda kişi başı 10 tl, 2 kişilik gruplarda ise toplam 20 tl ücret vardır.

    Cevapla

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>