Tercihlerimde ilk sıraya YTÜ Elektrik Mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Bölüm kontenjanının 130 olmasının ne gibi avantajları veya dezavantajları var?
Elektrik Mühendisliği
88



Tercihlerimde ilk sıraya YTÜ Elektrik Mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Bölüm kontenjanının 130 olmasının ne gibi avantajları veya dezavantajları var?
YTÜ Kampüs, 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının ihtiyaçları için kurulmuş öğrenci ve mezun platformudur.
İhtiyaçlara çözüm sunan YTÜ Kampüs, yıldızlılara özel sosyal ağ olarak hizmet vermekte olup Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilli bir markadır.
YTÜ Kampüs, 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Her kullanıcı içerik yayınlamakta olup hukuka aykırı içerikler için bize ulaşabilirsiniz.
YTÜ öğrencileri ve mezunları tarafından yönetilmektedir. Hukuksal konular, içerik kaldırma, şikayet gibi durumlar için YTÜ Kampüs e-posta adresimiz:
2 yorumlar
Genel kontenjan 130 olsa da 3-4 sınıf açılıyor tek sınıfta olma gibi bir durum yok yani fakat uyarayım o gördüğün 130 kontenjan 180lere çıkabiliyor alttan alanlarla.
Dersler 3-4 gruba bölünerek yapılıyor. Tek bir sınıfta 100-150 kişi bulunmuyor. Büyük ve canlı bir fakülteye sahiptir.