YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, 23-24 Mart 2019 Tarihlerinde Gerçekleşecek!

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, 23-24 Mart 2019 Tarihlerinde Gerçekleşecek!

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı sayesinde Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan ve yurtdışında eğitim almayı planlayan herkes, İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya veya Malta gibi Dünya’nın dört bir yanında fuara katılan dil okulları, liseler ve üniversitelerin yetkilileri ile buluşmaktadır.

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı, klasik fuarcılıkta kullanılan enstrümanların ve izlenen süreçlerin web tabanlı teknolojik sistemlere uygulanması şeklinde tanımlanabilir. Bu doğrultuda klasik eğitim fuarlarında her 2 tarafa da (stant sahibi ve ziyaretçi) sunulan imkanlar ve daha da fazlası, online fuarımızda da mevcuttur.

VEF Üniversite Fuarı, Türkiye’nin ilk ve tek online yurtdışı eğitim fuarı olup, Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrenciler ile yurt dışındaki eğitim kurumlarını birleştirmeyi hedeflemektedir.

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı, 23 – 24 Mart 2019 tarihlerinde www.vef.com.tr adresinde yapılacaktır. Fuar tarihlerinde bu internet sitesine giren kişiler, fuar katılımcısı kurumlar ile etkileşim kurabileceklerdir. Ayrıca fuar bitiminden sonra 7 gün boyunca fuar alanı açık olacak, ziyaretçiler diledikleri kurumun standını gezebilecek ve statik bilgilere erişebileceklerdir. İstedikleri stantlara iletişim bilgilerini bırakabileceklerdir. Bu sayede canlı olarak 2 gün sürecek VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı, toplamda 9 günlük faaliyet süresine sahip olacaktır. Fuar alanının kapatılmasının ardından ise, katılımcı kurumların bilgileri statik olarak yayınlanmaya devam edecektir. 1 yıl boyunca sitemizi ziyaret eden kişiler, kurumların detaylarını ve bilgilerini görebilecek, kurumlar ile iletişim kurabileceklerdir.

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı’na katılmak tamamen ücretsizdir. Yalnızca basit bir form vasıtasıyla fuarımıza dahil olabilir, kurumların standlarını gezebilir, kurumlar ile ilgili bilgi alabilir, yetkililer ile sohbet edebilir veya kameralı olarak yüz yüze konuşabilir, kurumların broşür, katalog ve diğer dökümanlarını inceleyebilir, daha sonra detaylı görüşmek istediğiniz üniversite yetkililerine kendi iletişim bilgilerinizi bırakabilir, ayrıca yapılacak online seminerlere de katılabilirsiniz. Fuara katılmak için yalnızca internet bağlantısı yeterli olup, bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon vasıtasıyla giriş yapabilirsiniz.

Fuara ücretsiz kayıt oluşturmak ve katılmak için tıklayınız.

YTÜ Kampüs takipçilerinden 1 kişiye Londra’da Dil Okulu, 1 kişiye Bodrum Dil ve Liderlik Kampı

YTÜ Kampüs Instagram sayfasında gerçekleşecek çekilişe katılarak Londra’da Dil Kampı ve Bodrum’da Dil ve Liderlik Kampı kazanma şansını yakalayın. Çekiliş gönderisine gitmek için tıklayınız.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>