1.sınıf öğrencileri ders seçimi yapacaklar mı? Dersleri sistem kendi atayacak diye bir duyum aldım doğru mudur?
1.sınıf ders seçimi
328
önceki içerik

1.sınıf öğrencileri ders seçimi yapacaklar mı? Dersleri sistem kendi atayacak diye bir duyum aldım doğru mudur?
YTÜ Kampüs, 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının ihtiyaçları için kurulmuş öğrenci ve mezun platformudur.
İhtiyaçlara çözüm sunan YTÜ Kampüs, yıldızlılara özel sosyal ağ olarak hizmet vermekte olup Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilli bir markadır.
YTÜ Kampüs, 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Her kullanıcı içerik yayınlamakta olup hukuka aykırı içerikler için bize ulaşabilirsiniz.
YTÜ öğrencileri ve mezunları tarafından yönetilmektedir. Hukuksal konular, içerik kaldırma, şikayet gibi durumlar için YTÜ Kampüs e-posta adresimiz:
2 yorumlar
Evet dogru.
http://www.yildiz.edu.tr/etkinlikler/6831/2019-2020-Eğitim-Öğretim-Yılı-Güz-Yarıyılı-Ders-Kayıtları-Hakkında-ÖNEMLİ-Duyuru–
Linkinden de gorulecegi uzere 1. Sinif dersleri bu sene ilk defa otomatik atanacak. Tabi zorunlu olmayan dersler(secmeli) haric. Bolumden bolume belki degisebilir ama bildigim kadariyla ilk donem secmeli ders de yok. Yani her sey otomatik olacak.
Yanı biz bu sene zorunlu dersleri seçmeyecek miyiz sistem otomatik atadığı için?