YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Soru-Cevap

Katkı payı/öğrenim ücreti tarihi geçti ama bankada görünüyor

Katkı payı/öğrenim ücreti tarihi geçti ama bankada görünüyor

merhaba 6 şubatta bitmiş görünüyor akademik takvimde benim 5. Senem olduğu için ödeyecektim. bankada yine de bilgilerimi girince çıktı ödememe izin verdi yatırma tarihi bitmiş olmasına rağmen, yatıracağım sıkıntı olur mu? ders seçebilir miyim okulda yatırdıktan sonra ? eğer seçemeyeceksem yatırdığım para boşa gidecekse bu dönem devam etmeyeceğim. Çünkü tarih geçtikten sonra yatırmayanlar finallere giremez sıkıntı çıkar yazıyordu açıkçası ben bu okulun sistemine güvenmiyorum bu dönemde gitmeye çok meraklı değilim o yüzden soruyorum.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

1 Yorum

  1. Normalde katkı payı ödemeleri de ders kayıtları da bitti. Fakat hastalık vb mazereti bulunan öğrenciler için şöyle bir not da var. Bölümünüzle görüşmenizi tavsiye deriz.

    Ders Seçimleri ile ilgili duyurudaki not:

    Mazeret durumunda kayıt yenileme; kayıt yenileme süresi içerisinde hastalık, doğum, doğal afetler, tutukluluk, mahkumiyet ve askerlik gibi önceden öngörülemeyen mazereti nedeniyle katkı payını yatırmayan ve ders seçimi yapamayan öğrenciler, yarıyılın ilk iki haftasının sonuna kadar ilgili bölüm başkanlığına yazılı olarak başvuruda bulunurlar. Mazereti uygun görülen öğrencilerin ilgili yönetim kurulu kararı ile ders kayıtları kabul edilir.” ifadesi bulunmaktadır.
    DİKKAT !!! 22 Şubat 2019 tarihinden sonra her ne sebeple olursa olsun ders kaydı yapılamayacaktır.

    Cevapla

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>