YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

İlan

İngilizce Çocuk Eğitim Setleri, Peluş Oyuncaklar ve Zeka Gelişimine Yardımcı Farklı Oyuncaklar

İngilizce Çocuk Eğitim Setleri, Peluş Oyuncaklar ve Zeka Gelişimine Yardımcı Farklı Oyuncaklar
To report this post you need to login first.

Çocuklar için, iki adet İngilizce Eğitim Seti, Peluş oyuncaklar ve zeka gelişimine yardımcı farklı oyuncak ve ekipmanlar satıyorum.

I Can Spell setinin içerisinde birçok resimli kelime kartı bulunmakta. Üç boyutlu harfler ve resimli Kelime kartları ile çocuklar İngilizce kelimeleri kolayca öğrenebilecek, yabancı dil yeteneğini eğlenceli bir öğrenme metodu ile geliştirebilecektir.

I Can Count seti içerisinde birçok resimli matematik işlemini barındırıyor. Çocuklar, çok basit toplama, çıkarma gibi matematik işlemlerini resimli kartlar üzerinden üç boyutlu sayılar ile öğrenebilecek.

Bir adet Disneyland Aslan Kral Peluş Oyuncağı satılıktır. Oyuncak, Orlando’da bulunan Disneyland’tan alınmıştır. Orta – Büyük boy arasında ölçülere sahiptir.

3 Adet (Laa-laa, Tinki Winky, Po) Teletubbies Oyuncakları mevcuttur. Ürünler orijinaldir. Boyu 40 Cm’dir. (klasik orijinal boy). Piyasada 100 TL olmasına rağmen, koleksiyon yapmak isteyenler, çocuklarına almak isteyenler ya da küçükken hayran oldukları oyuncağa sahip olmak isteyenler için uygun fiyata satacağım.

Zeka Gelişimine Yardımcı Koordinasyon Labirent Oyuncağı satılıktır. Çocuğun problem çözme yeteneklerine oldukça katkı sağlayan bu oyuncak, tamamen doğal Ahşap ve Boyadan üretilmiş olup, çocuğunuzun sağlığına da zararlı maddeler içermez. Ürünün markası olan WonderWorld markasını araştırabilirsiniz.

Çocuklar İçin Resimli ve Desenli Oyun Alanı Puzzle Karosu mevcuttur. Evde çocuklara küçük bir oyun alanı oluşturmak isteyenler için muhteşem bir fırsattır.

Tüm ürünler Amerika’dan gelmiştir. Oldukça kaliteli oyuncaklar ve eğitim setlerine sahibim. Konumum YTÜ Davutpaşa kampüsü, Detaylı fotoğraf ve bilgi için 0553 714 75 32 numaramdan bana Whatsapptan yazabilir ya da arayabilirsiniz.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>