YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

İlan

HALICIOĞLU ULAŞIMI KOLAY-4+1 DUBLEKS DAİREDEKİ ODAMA KİRACI ARIYORUM-KADIN

HALICIOĞLU ULAŞIMI KOLAY-4+1 DUBLEKS DAİREDEKİ ODAMA KİRACI ARIYORUM-KADIN
To report this post you need to login first.

Merhaba,
Erasmusa gideceğim için ikinci dönem ve yaz döneminde odamı eşyalı kiralıyorum.Tarihler esnektir,konuşup birlikte kararlaştırabiliriz. Eve geçen sene çıktık ve pandemi dolayısıyla sadece bir sene kalabildim diyebiliriz.Eşyaların hepsi sıfır alınmış olup,temizdirler.Ana yollara 5 dakika yürüme mesafesinde,Halıcıoğlu metrobüse 15 dakika yürüme mesafesindedir. 20 dakikada Taksim’e,Karaköy’e,45 dakikada Beşikaş’a ve 41 AT ile de 40 dakikada Davutpaşa Kampüsü’ne varabilirsiniz.Ev dubleks beş katlı asansörlü binanın son iki katıdır,4+1 ve her katta banyosu vardır ve ilk kiracıları biziz evimiz tertemiz ve yenidir.Odam üst kattadır ve terasa açılmaktadır.
Evde 4 kişi kalıyoruz hepimiz YTÜ’de okuyoruz.Herkesin kendine ait odası ve salonumuz bulunmaktadır.Hepsi çok tatlı insanlardır,lütfen çekinmeyin biz de ytükampüste tanışıp eve çıkmıştık.Şu an piyasaya göre yeni ve ulaşımı rahat olması açısından uygun bir kiramız var.Eşyalara zarar gelmemiş olursa sonunda iade edeceğim şekilde girişte depozito istiyorum. İlgileniyorsanız evin fotoğraflarını atabilirim.
İyi günler.
Rana Sinem
05074184880

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>