YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

İlan

kiralık odalar/rooms for rent

kiralık odalar/rooms for rent
To report this post you need to login first.

merhaba,Yeni taşındığımız gayrettepe metroya 10 dk uzaklıktaki esentepedeki evimize iki kadın ev arkadaşı arıyoruz. Evde 4 kişi olacağız.sıcakkanlı,uyumlu ve sigara kullanmayan birileri olmalari tercihimiz. Küçük oda az ışık alıyor,kirası 400,depozitosu 400,artı faturalar. Büyük oda geniş ve ferah,kirası 660,depozitosu 660,artı faturalar. Evin ortak eşyaları birkaç güne kadar halledilecek. Odalar esyasız, gelen kişiler esyalarını getirmeliler. Bir de eve yakin zamanda kedi alacağız. Kedi daha çok diğer ev arkadaşımın odasında vakit geçirecek. Zaten küçük kileri kediye verdik,esyalarını koyması için:)ev gayet geniş,manzaralı,ferah ve hoş bir mutfağı var:)

We’re looking for two female flatmates,friendly and non-smoker.the home is 10minutes away from metro station. The small room costs (400 tl +bills per month)+(400 tl deposit for once);the big room costs(660 tl+bills per month)+(660 tl deposit for once). Also,we will get a cute kitty soon:)

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>