YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

İlan

ev arkadaşı arıyorum

ev arkadaşı arıyorum
To report this post you need to login first.

Merhaba ben Doğan, Bağcılar-Kapataş tramvayına 5 dakika yürüme mesafesinde 3 + 1 dairede ben ve arkadaşlarım(2) beraber kalıyoruz. Ben ve bir arkadaşım, ytü son sınıf öğrencisi diğer arkadaş İÜ de yüksek lisans yapmakta ve de hepimiz aktif olarak çalışıyoruz.Evde 4 kişi kalmayı planlıyoruz(online eğitimden dolayı dönem içerisinde ben evde olmayacağım). Eve gelicek arkadaş kendisine ait odada kalacaktır. Oda için faturalar hariç 2500 tl kira istiyoruz.Gelen arkadaşa yatak,baza ve giysi dolabı sağlamayı düşünüyorum, duruma göre kendi eşyalarını da getirebilir.

Evimizde vaktinin büyük bir kısmını uyuyarak geçiren bir kedimiz var.

Gelecek arkadaşlar için cinsiyet ayrımı yapmayı düşünmüyoruz. Önceliğimiz anlaşabileceğimiz ve sağlıklı iletişim kurabileceğimiz birey olması. Ev temizliği için ben ve arkadaşlarım gereken özeni gösteriyoruz ve gelen arkadaştan da aynı hassasiyeti bekliyoruz.

Evin Konumu : https://maps.app.goo.gl/y6kUuTVWjP5vTbib9

bağlantıyı url kısmına yapıştırabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi ve iletişim için , 0542 433 78 54 numara ile wp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>