YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

KYK Cevizlibağ Atatürk Kız Öğrenci Yurdu, Karantina Yurdu Oldu!

KYK Cevizlibağ Atatürk Kız Öğrenci Yurdu, Karantina Yurdu Oldu!





Yıldız Teknik Üniversitesi’nde okuyan yüzlerce kız öğrencinin kaldığı KYK Cevizlibağ Atatürk Kız Öğrenci Yurdu da karantina yurdu oldu. Yurdu öğrencilerin boşaltması istendi. Karantina yurdu olarak kullanılacak KYK Cevizlibağ Atatürk Yurdu’nda sağlıkçıların kalacağı bilgisi paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Davutpaşa Kampüsü’nde yer alan KYK Fatih Sultan Mehmet Erkek Öğrenci yurdu karantina yurdu olmuş ve öğrenciler yurdu boşaltmıştı, bugün de daha önce nöbetçi yurt ilan edilen kız öğrencilerin kaldığı KYK Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu, karantina yurdu oldu.

Evrensel’de yer alan habere göre öğrencilere yurdun boşaltılacağı iki saat öncesinde söylendi. Yurtta kalan ve eşyalarını alamayan öğrenciler ise endişeli. Yine Instagram’dan paylaşılan gönderide meydanda olan öğrenci eşyalarının bazaların altlarına, komidine konulduğu belirtildi.

KAYNAK: https://www.evrensel.net/haber/400553/cevizlibag-ataturk-ogrenci-yurdunu-bosaltmak-icin-ogrencilere-2-saat-sure-verdiler?a=6144c

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>