YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

2019 Akademik Teşvik Başvuruları

2019 Akademik Teşvik Başvuruları

2019 Akademik Teşvik Başvuruları

Son başvuru tarihi: 11 Haziran 2020

Değerli Yıldız Ailesi,

Üniversitemize; bilimsel araştırmaları, uluslararası yayınları, vb. çalışmaları ile katkıda bulunan öğretim elemanlarımızı desteklemek amacıyla 2019 yılı akademik faaliyetlerine yönelik Yıldız Teknik Üniversitesi akademik teşvik başvuruları alınacaktır. Bu bağlamda, 01 Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasındaki akademik çalışmalarınıza ait başvurular değerlendirilmektedir.  Önceki teşvik dönemlerine göre bazı hususlarda değişiklik yapıldığı için ekli “Kurum Teşvik Başvuru Rehberi” belgesini dikkatle incelemeniz önem arz etmektedir. Çalışmalarınızın değerlendirilebilmesi için tüm başvuru sahiplerinin bireysel olarak online teşvik sistemine bilgi/belge girişi yapması gereklidir.

Bu kapsamdaki tüm teşvik talepleriniz için ilgili başvuru rehberinde belirtilen şartların sağlanması ve başvuru için gerekli belge/bilgilerin 11 Haziran 2020 Perşembe günü bitimine kadar kurumtesvik.yildiz.edu.tr web sitesi aracılığıyla veri tabanına yüklenmesi ve başvuru yapılması gerekmektedir. Belirtilen son başvuru tarihi sonrasında başvuru kabul edilmeyecektir.

Başvuru aşamasında karşılaşabileceğiniz sorunlar hakkında apry@yildiz.edu.tr e-posta adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Araştırma-Planlama Rektör Yardımcılığı

 

2019 Kurum Teşvik Başvuru Rehberi

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>