YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Staj İlanları

Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı

Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı

Garanti BBVA’da Denetim Kariyeri

Sunduğumuz gelişim fırsatları ile hızla gelişebileceğin ve bankamızın uygulamalarına 360 derece hakim olacağın, risk bakış açısıyla büyük düşünmeyi öğreneceğin; dinamik, çevik ve uluslararası çalışma ortamında bir denetim kariyeri mi hayal ediyorsun?

Hayallerin Geleceğin Olsun!

Bu ilanı okurken;

4 yıllık lisans eğitimi kapsamında Bilgisayar Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS), İşletme Enformatiği, Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Fen Fakültelerinin Matematik bölümleri vb. teknik alanlarda eğitim veren fakültelerden veya lisans alanın fark etmeksizin yukarıda sayılan bölümlerin yüksek lisans programlarından 2018 yılı ve sonrasında mezun olduysan

veya

Halihazırda eğitimin devam ediyorsa ve yurt içi / yurt dışındaki üniversitelerin yukarıda sayılan bölümlerini tamamlayarak diplomanı en geç Temmuz 2021’de alacaksan,

Bu görev için ihtiyaç duyacağın İngilizce’ye son derece hakimsen,

Kendini öğrenmeye açık, dikkatli, analitik düşünebilen, detaycı, çevik, iletişim yeteneği güçlü, farklı koşullara uyum sağlayabilen ve takım çalışmasına yatkın biri olarak tanımlıyorsan,

Seyahat etmeyi bir engel olarak görmüyorsan,

Seni Nisan ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz genel yetenek ve İngilizce sınavımıza davet edeceğiz.

Teftiş Kurulu’nun Sorumluluk Alanı;

Teftiş Kurulu Başkanlığı, Banka’nın ve yurt içi / yurt dışı iştiraklerinin denetiminden sorumludur. Banka Yönetim Kurulu’na bağlı olarak çalışır. Banka’ya değer katmak ve faaliyetlerini geliştirmek amaçlarını güderek, bağımsız ve tarafsız güvence ve danışmanlık verecek şekilde iç denetim faaliyetlerini gerçekleştirir.

Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı Görev Tanımı;

Garanti BBVA grubunun teknoloji risklerine ilişkin aşağıdaki alanlardaki denetim ve incelemeleri, uluslararası standartlara ve sektör uygulamalarına uygun olarak gerçekleştirmek:

• Siber Güvenlik (Sızma Testleri, Güvenlik Testleri vb.)

• Yıkıcı Teknolojiler (Büyük Veri, Biyometrik, Bulut vb.)

• Bilgi Güvenliği

• Teknoloji Operasyonları

• Teknoloji Yönetişimi

• İş Sürekliliği

• Yazılım Geliştirme Yaşam Döngüsü

• Dijital Kanallar (İnternet, Mobil, ATM, POS)

*Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış ya da en az Ağustos 2022’ye kadar erteletmiş olma şartı arıyoruz.

**Bankamızın önceki dönemlerde düzenlediği Müfettiş Yardımcısı ya da Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı alım süreçlerinin mülakat aşamasında başarılı olamadıysan, yeniden başvurunu üzülerek kabul edemeyeceğiz.

22 Mart’a kadar başvurunu bekliyoruz.

Hakkımızda

BBVA olarak, çağın olanaklarını herkese sunmak amacıyla dünya bankacılığının dönüşümüne öncülük ediyoruz.

35 ülkede, 72 milyondan fazla müşterisi olan küresel bir finans kuruluşuyuz. Dünyada 125.000’den fazla çalışanı bulunan ve her birinin kendi profesyonel kariyerinin kahramanı ve tasarımcısı olduğu bir bankayız.

Kurumsal sorumluluk yaklaşımımız ve iş modelimiz ile çeşitliliği ve finansal eğitimi ve kültürü destekliyoruz. BBVA’nın bir parçası olmak, kariyerinizi finans sektöründeki en yenilikçi şirketlerden birinde geliştirmek demektir.

Değerlerimiz

Değerlerimiz tüm çalışanlarımızı tanımlar, amacımızı gerçekleştirmemize ve tüm işlerimizi ve kararlarımızı yönlendirmemize yardımcı olur: Müşterimiz önceliğimizdir, büyük düşünürüz, tek bir ekibiz.

Çeşitlilik yaklaşımımız

Garanti BBVA olarak farklı bakış açılarına sahip çalışma arkadaşlarıyla gelişeceğimize, daha iyi bir çalışma ortamına ulaşacağımıza inanıyoruz. Eşit istihdam sağlamayı görev edinen bir kurum olarak çeşitliliği destekliyoruz. Çalışanlarımızın mesleki ve kişisel gelişimine fırsat sunan, kendilerini en iyi şekilde göstermelerini sağlayan, gelişimlerine odaklanan işbirlikçi ve kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmak için yeni adımlar atmaya devam ediyoruz.

 

Başvuru linki: https://www.linkedin.com/jobs/view/2442424960/?refId=%2FzgAz%E2%80%A6

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>