Merhaba 🙂 İsmim Büşra, Yıldız Teknik Üniversitesi şehir ve bölge planlama mezunuyum. Özel bir firmada şehir plancısı mesleğimde kentsel dönüşüm biriminde kentsel dönüşüm şefi olarak çalışıyorum. Yaklaşık 4 senedir düzenli çalışmaktayım. Evim Kağıthane Ortabayır semtinde yer alıyor. Ulaşım konusunda oldukça merkezi bir konumdayım. Ulaşım araçlarının olduğu meydana birkaç dakika yürüme mesafem bulunuyor. Meydana ulaştığınızda da Beşiktaş Sarıyer 1. Levent Zincirlikuyu metro-metrobüs duraklarına oldukça yakınım. Ev 2+1 olup tamamen eşyalıdır. Evin eşyaları da doğrudan bana aittir. Gelecek kişinin odasında çift kişilik yatak, gardırop, çalışma masası ve kitaplık bulunmaktadır. Gelecek kişinin kişisel eşyalarını alıp gelmesi yeterlidir 🙂
Evin kirası kişi 18 bindir. Faturalar ve market masrafı da ortak olarak yapılmaktadır. Bir ay içerisinde ortalama olarak kişi başı eve 25 26 bin civarlarında harcama olmaktadır. Başlangıçta bir kira bedeli ve 12.000TL depozito ödemesi talep etmekteyim. Bunların dışında alkol ve sigara kullanan biri değilim. Gelecek kişinin de evin içerisinde kullanmıyor olması da ilk tercihimdir 🙂 Düzenli bir işi olan, ev yaşamına saygı duyup birlikte yaşayabileceğim ev arkadaşı arayışım mevcuttur 🙂 Gerçek anlamda ilgilenen kişiler ile yüz yüze görüşmek ve tanışmak isterim. İletişim numaram: 0543 265 58 62
*5 Eylül tarihi ile oda kullanıma müsait olacaktır.
KADIN EV ARKADAŞI ARIYORUM
241
önceki içerik