YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Ringler Yeniden Ücretli Oldu!

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Ringler Yeniden Ücretli Oldu!

Yıldız Teknik Üniversitesi‘nde bu sabah ringe binmek isteyen öğrenciler ring şoförlerinden “Artık cihazlarımız geldi, bundan sonra ringler ücretli” yanıtını alarak ringlerden indi ve öğrenciler fakültelerine ulaşabilmek için ya yürümek yada otostop çekmek zorunda kaldı.

img_0003

ÖĞRENCİLER ÜCRETLİ RİNGLERE TEPKİLİ!

Özellikle sabah 8.30 ve 10.00 saatleri arasında ringlerin yetersiz olduğunu ve ringlere binemediklerini söyleyen öğrenciler bu durumun YTÜ Rektörlüğü tarafından bir an önce düzeltilmesi gerektiğini ayrıca başka üniversitelerde ringlerin ücretsiz olduğunu, üniversitelerde kampüs içi ulaşımın ücretsiz olması gerektiğini ve YTÜ’de bu durumun bir karmaşaya döndüğünü söylüyor. Öğrenciler, ringlerin tekrar ücretsiz olmasını istiyor.

ESKİ RİNG KARTLARININ DURUMU NE OLACAK?

Ringlere binebilmek için artık ring kartı değilde öğrenci kimlik kartı kullanılmasının ardından öğrenciler eski ring kartlarının içinde kalan bakiyelerin ne olacağını ise merak ediyor. Bu paralar öğrencilere geri iade edilecek mi yoksa ring şirketi veya üniversitede mi kalacak henüz bu konu bilinmiyor.

Ücretsiz olan ringler artık kampüsiçi 35 kuruş, Cevizlibağ-Davutpaşa 85 kuruş ve Beşiktaş-Davutpaşa 1.85 TL ücretle hizmet verecek!

 

 

 

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>