YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Duyuru

2018-2019 YTÜ Kısmı Zamanlı Öğrenci Başvuruları Başladı!

2018-2019 YTÜ Kısmı Zamanlı Öğrenci Başvuruları Başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı, Kısmi Zamanlı Öğrenci başvurularının başladığını duyurdu. Yapılan açıklama:

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Akademik ve İdari Birimlerde Kısmi Zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerin,  08 Ekim 2018 – 16 Ekim 2018 tarihleri arasında; “Kısmi Zamanlı Çalışma Başvuru Formunu” internet üzerinden doldurarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonuçları değerlendirme sonrasında aynı sayfada ilan edilecektir.

Kısmi zamanlı çalıştırılacak öğrencilerde görev yapacakları yerdeki branş ve hizmet kollarının özelliklerine göre bir takım kriterler aranmaktadır.

Bu sebeple müracaat formunu doldururken  görev yapmak istediğiniz birimin varsa aradığı kriterlere sahip olup olmadığınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.

ÖNEMLİ: Gerçeğe aykırı bilgi veren ve YTÜ KZÖ Yönergesindeki koşulları sağlamayanlar kısmi zamanlı öğrenci olarak çalıştırılamazlar.

Müracaat formunu doldurmak için lütfen tıklayınız

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>