YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Burs Haberleri

Gürsoy Vakfı, Burs Başvuruları Devam Ediyor!

Gürsoy Vakfı, Burs Başvuruları Devam Ediyor!

Vakıf kültürü ile kurulan ve idame ettirilen kadim medeniyetimizin değerler hazinesini bu güne ve yarına taşımak için 2015 yılında faaliyete geçen Gürsoy Vakfı, vakıf bilincinin doğurduğu sorumluluk ile insan odaklı hizmetlere talip olmaktadır.

Amacımız nesillerimizin teminatı durumundaki gençlerimize destek olarak eğitimlerine destek sağlamak, ve toplumun eğitim seviyesini yükselterek milletimize ve tüm Dünya’ya değer kazandıracak insanlar yetiştirmektir.

  • Burs Başvuruları her yıl 1 Ağustos ve 30 Eylül Tarihleri arasında web sitemiz üzerinden online olarak yapılır
  • Yurt içindeki eğitim kurumlarında ön lisans ve Lisans seviyesinde, tam zamanlı öğrenci statüsünde kayıtlı öğrenciler burstan yararlanabilir. Vakıf yönetimi tarafından aksi duyurulmadıkça, yüksek lisans öğrenim bursu verilmemektedir. Yurt dışında öğrenim görmek isteyen öğrenciler için burs imkanı bulunmamaktadır.
  • Burs başvuru koşulları: T.C. Vatandaşı olmak. Maddi desteğe ihtiyaç duyuyor olmak. Devlet üniversitelerini kazanmış olmak (Açık Öğretim ve Uzaktan Öğretim programları kapsam dışındadır. Farklı kurumlardan alınan burslar, başvurunuza engel teşkil etmez.

Başvurular http://gursoyvakfi.org adresinden online yapılmaktadır.

İstenen Belgeler:

1- Burs başvuru formu (Web sitemizde online olarak dolduracaksınız)

2- Öğrenci belgesi (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun) 3

– Nüfus cüzdan fotokopisi (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun)

4- LYS/ÖSS sınav sonuç belgesi.(ara sınıflar için gerekli değil) (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun)

5- Size bakmakla yükümlü bulunan anne, baba veya aileye gelir olarak katkısı bulunan bireylerin işyerlerinden alınmış, çalıştıklarını ve aldıkları ücreti belirten belge (iş sahibi ise vergi levhası fotokopisi, emekli ise maaşını gösteren belge vs.), (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun)

6- Tüm aile bireylerinin nüfus kayıt dökümlerinin bulunduğu kütükten alınmış “Nüfus Kayıt” örneği, (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun)

7- Okuyan kardeşlerin öğrenci belgeleri, (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun)

8- Oturduğunuz ev kira ise kira kontratı, yurtta kalıyorsanız ödeme makbuzu (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun)

9- Ara sınıflarda veya son sınıfta okuyan öğrenci için not durum belgesi (transkript) (Web sitemizde online olarak sisteme yükleyeceksiniz pdf olarak hazır bulundurun)

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>