2022 -2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURU TAKVİMİ
| 1 Eylül – 9 Ekim | Çevrimiçi burs başvuruları |
| 10 Ekim – 23 Ekim | Başvuruların değerlendirilmesi |
| 24 Ekim | Başvuru sonuçlarının ilanı |
YTÜ Burs Koordinatörlüğü İletişim Bilgileri:
Ofis: YTÜ Davutpaşa Kampüsü, Taş Bina B-1007 Tel : 0 212 383 31 85 – 31 86
E-mail : bursburosu@yildiz.edu.tr
YTÜ Burs Koordinatörlüğü Yönergesine göre burs alamayacak öğrenciler :
- AGNO’su 2’nin altında olanlar
- Normal öğrenim süresini aşmış olanlar (Lisansta yarı yıl ve üstü,vb)
- Hazırlıkta bekleyenler
- Kaydı silinenler
- 25 yaşını doldurmuş olanlar
Önemli Hususlar:
- Online burs başvurunuzu sayfamızdaki belirteceğimiz linke girerek kayıt sistemi üzerinden yapınız. Burs başvurusu esnasında öğrenciler değerlendirme için ihtiyaç duyulan belgeleri sayfaya yükleyeceklerdir.
- Online başvuru sisteminin sadece duyurulan tarihler arasında açık olacağını tekrar hatırlatmak isteriz.
- Online formu eksiksiz doldurmanız ve istenen belgeleri eksiksiz olarak yüklemeniz Başvuruyu tamamla seçeneği ile başvurunuz sisteme kaydedilecektir.
- Eksik/uygunsuz belge yüklenmesi durumunda mail kanalı ile tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İki iş günü içerisinde uygun belgeyi yüklemeniz istenecektir. Başvuru için gerekli belgelerini tamamlamayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
· Yüklenemeyen belge varsa gerekçesini belirten dilekçeyi ilgili yere istenen evrak olarak yükleyiniz.
- Sistemden kaynaklanabilecek bir hata durumunda lütfen başvurunun son gününü beklemeden Burs Koordinatörlüğü ile iletişime geçiniz.
BAŞVURU
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı burs başvuruları https://bursbasvuru.yildiz.edu.tr/ adresi üzerinden yapılacaktır. Burs başvuru sayfasına uygulama kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapabilirsiniz.
Uygulama kullanıcı adı kurumsal e-postanızın @ işaretinden önceki alanıdır.http://distro.cc.yildiz.edu.tr/ sistemine girerek şifrenizi test edebilirsiniz. Eğer Şifreniz çalışıyor ama sisteme giremiyorsanız, buradan hangi sisteme giremediğiniz ait talimatları takip etmenizi öneririz.
Burs başvuru sistemi 1 Eylül 2022, 10:00 – 09 Ekim 2022, 17:00 tarihleri arasında açık olacaktır.
Online formu eksiksiz doldurmanız ve istenen belgeleri eksiksiz olarak yüklemeniz gerekmektedir. Başvuru için gerekli belgelere ulaşmak için Tıklayınız.
YTÜ Burs Koordinatörlüğü

1 yorum
Eğitim ve ev (burs) istiyorum..tıp fakültesi okumak isterim.. lütfen bana yardım et