YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Süresi Dolan Staj İlanları

Kuveyt Türk MT ve TechTalent Programı

Kuveyt Türk MT ve TechTalent Programı

Kuveyt Türk’te biz her yeni güne “iyi ki” diyerek başlıyor, işimize ve birbirimize “iyi ki” dolu hislerle bakmanın dönüştürücü gücüne ve değerine inanıyoruz. Geleceğin yönetici adayları olan genç yetenekler için ve teknoloji yetenekleri için “iyi ki” dedirtecek MT ve TechTalent Programlarımızı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

MT PROGRAMI

Kuveyt Türk, gelecek yıllarda başarısını devam ettirecek ve daha üst seviyelere çıkaracak geleceğin liderlerini yetiştireceği MT Programı‘nı sunar.

Kariyerine iyi bir başlangıç yapmak, sürekli öğrenmenin ve kişisel gelişimin desteklendiği bir kariyer yolu çizmek istiyorsan, kariyerinde sağlam bir “İyi ki” demek için Kuveyt Türk MT Programı tam sana göre.

TECHTALENT PROGRAMI

Kuveyt Türk Katılım Bankası, kariyerine yazılım mühendisi, veri analisti ve iş analisti olarak başlayacak geleceğin teknoloji liderleri için, Türkiye’nin en rekabetçi teknoloji yetenek programlarından biri olan TechTalent 2019 Programı‘nı sunar.

En son teknolojilerle çalışmak, Ar-Ge odaklı uygulamalar oluşturmak, potansiyelini keşfetme yolculuğuna katılmak ve kariyerinde “İyi ki” demek için bize katıl!

MT ve TECHTALENT PROGRAMLARI NELER SUNUYOR?

Özel MT Eğitim Programı

Önde gelen eğitim firmalarınca tasarlanmış “Kuveyt Türk Özel MT Eğitimi”ne katılım olanağı var.

Ücretsiz Yüksek Lisans

Çalışanlarımıza eğitimlerine ve çalışma hayatına paralel, Kuveyt Türk tarafından finanse edilecek eşzamanlı yüksek lisans yapma imkanı sunuyoruz.

Kariyer Planlama ve Yönetimi

Kuveyt Türk’ün profesyonel, kişiye özel kariyer planlama ve kariyer yönetimi desteği, KT Kariyer Temsilcileri tarafından yakından takip edilme olanağı sunuyoruz.

Özel Ücret ve Yan Hak Paketi

Rekabetçi ve performans bazlı ücretlendirme ve bankacılık sektörününde bir ilk olan esnek yan haklar paketi sunuyoruz.

Kimler TechTalent Programına başvurabilir?

– 2018 mezunu veya 2019 yılında üniversitelerden lisans veya yüksek lisans mezun olacak öğrenciler, – Bilgisayar Bilimleri / Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri veya Mühendislik bölümlerinde okuyan ve mezunlar

Son başvuru tarihleri nedir?

Tech Talent Programı: 8 Nisan 2019

MT Programı: 12 Nisan 2019

Başvuru yapmak için tıklayınız.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>